Визначення впливу аглютенового борошна на тривалість термооброблення вафельних листів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Нами розроблені вафельні листи на аглютеновому борошні для хворих на целіакію, а також для всіх верст населення. Целіакія - хронічне захворювання людини, при якому вживання в їжу продуктів із зерна пшениці, жита, ячменю викликає в організмі широкий спектр патологічних змін. Зустрічаються різні форми прояву цього захворювання з частотою від 1: 1000 до 1: 100 чоловік в різних країнах. Офіційна частота хворих на целіакію в світі 1: 184. Основний спосіб лікування цього захворювання - призначення по життєвого дотримання безглютенової дієти, мета якої - сприяти відновленню порушених функцій в організмі хворого.
We have developed wafer sheets on ahlyutenovomu flour for patients with celiac disease, as well as all sections of the population. Celiac disease - a chronic human disease in which eating foods with wheat, rye, barley causes the body a wide range of pathological changes. There are different forms of the disease with a frequency of 1: 1000 to 1: 100 people in various countries. Official incidence of celiac disease in the world 1 184 main method of treatment of the disease - life purpose in compliance with a gluten-free diet, which - help restore disturbed functions in the patient.
Опис
Ключові слова
термооброблення, вафельні листи, борошно, heat treatment, wafer sheets, flour, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дорохович, В. В. Визначення впливу аглютенового борошна на тривалість термооброблення вафельних листів / В. В. Дорохович, І. В. Тарасенко / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 63.