Продукти переробки кукурудзи - джерело поліненасичених жирних кислот груп w-3 та w-6
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сьогодні загальновизнаним є доцільність використання в хлібопекарській
промисловості композиційних сумішей з продуктів переробки зернових культур і
серед них кукурудзи.Today it is generally the feasibility of using in baking
industry composite mixtures of products Grain processing and
including corn.
Опис
Ключові слова
жирнокислотний склад, пшеничне борошно, кукурудза, fatty acid composition, wheat flour, corn, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Писарець, О. П. Продукти переробки кукурудзи - джерело поліненасичених жирних кислот груп w-3 та w-6 / О. П. Писарець, В. І. Дробот / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 66.