Комплексне оцінювання молока тварин

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі досліджено склад та фізико-хімічні властивості молока домашніх тварин. В результаті проведених досліджень показана доцільність використання молока кози та кобили у виробництві продуктів дитячого харчування. In this work the composition and physico-chemical properties of milk animals. As a result of the research shows the feasibility of using milk goats and mares in the production of baby food.

Опис

Ключові слова

дитяче харчування, молоко, білок, лактоза, baby feeding, milk, protein, lactose, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Белінська, К. О. Комплексне оцінювання молока тварин / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш, В. М. Ковбаса // Вісник Тернопільського національного технічного університету. - 2014. - № 1 (73). – С. 281-286.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced