Bread for health-improving

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Adding flakes enriches bread with dietary fibers, minerals and vitamins. And the presence of DWG allows increasing the amount of groats in the products without impairing their quality, increasing the protein value to a great extent, reducing the amount of easily digestible carbohydrates and lowering glycemic index of bread.

Опис

Ключові слова

protein-cereal bread, cereal, buckwheat flakes, dry wheat gluten, білково-круп’яний хліб, вівсяні пластівці, гречані пластівці, суха пшенична клейковина, белково-крупяной хлеб, гречневые хлопья, сухая пшеничная клейковина, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Semenova, A. Bread for health-improving / А. Semenova, L. Mykhonik, A. Grischenko, V. Drobot // NEEFood : the second north and east European congress on food, may 26-29, 2013 : Book of Abstracts. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 198.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced