Дослідження впливу галотанінів на колоїдну стійкість пива

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стійкість пива визначає вміст у ньому небажаних білкових фракцій і їх взаємодія з поліфенолами сировини. Протягом останніх десятиліть для подовження зберігання пінного напою спочатку використовували дубову діжку, добавляли дубову стружку, пізніше почали вносити синтетичні стабілізатори. Проте дослідження в технології пивоваріння підтверджують - стійкість пива можливо подовжити завдяки підвищенню його колоїдної стабільності. Resistance beer determines the content of unwanted protein fractions and their interaction with polyphenols material. Over the past decades to extension of storage beer originally used oak barrels, and added oak chips, and later began to make synthetic stabilizers. however research in the technology of brewing confirm - stability of beer may extend it by increasing the colloidal stability.

Опис

Ключові слова

стійкість пива, поліфенол, галотаніни, stability of beer, polyphenol, halotaniny, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Романова, З. М. Дослідження впливу галотанінів на колоїдну стійкість пива / З. М. Романова, Є. Е. Ільченко / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 118.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced