Дослідження впливу галотанінів на колоїдну стійкість пива
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стійкість пива визначає вміст у ньому небажаних білкових фракцій і їх
взаємодія з поліфенолами сировини. Протягом останніх десятиліть для
подовження зберігання пінного напою спочатку використовували дубову діжку,
добавляли дубову стружку, пізніше почали вносити синтетичні стабілізатори. Проте
дослідження в технології пивоваріння підтверджують - стійкість пива можливо
подовжити завдяки підвищенню його колоїдної стабільності.
Resistance beer determines the content of unwanted protein fractions and their
interaction with polyphenols material. Over the past decades to
extension of storage beer originally used oak barrels,
and added oak chips, and later began to make synthetic stabilizers. however
research in the technology of brewing confirm - stability of beer may
extend it by increasing the colloidal stability.
Опис
Ключові слова
стійкість пива, поліфенол, галотаніни, stability of beer, polyphenol, halotaniny, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Романова, З. М. Дослідження впливу галотанінів на колоїдну стійкість пива / З. М. Романова, Є. Е. Ільченко / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 118.