Вплив полісахариду гуару на вязкісно-пластичні властивості яблучно-гарбузового пюре
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В останні роки в Україні здійснюється ряд заходів по розширенню
виробництва продуктів дитячого харчування: плодоовочеві консерви збагачують
вітаміном С, мікро- та макроелементами (залізом, кальцієм, фосфором, магнієм,
цинком, міддю).
In recent years, Ukraine carried out a series of measures to expand
production of baby food, canned vegetables enrich
vitamin C, micro- and macro (iron, calcium, phosphorus, magnesium,
zinc, copper).
Опис
Ключові слова
яблучно-гарбузового пюре, продукти дитячого харчування, полісахарид, apple and pumpkin puree, baby food, polysaccharide, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Точкова, О. В. Вплив полісахариду гуару на вязкісно-пластичні властивості яблучно-гарбузового пюре / О. В. Точкова, О. С. Бессараб, В. В. Манк / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 119.