Дослідження шунгіта методами десорбційної масспектрометрії

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Загострення проблеми підвищення якості харчової сировини і питної води потребує пошуку ефективних способів їх очищення, що є одним із найважливіших напрямів роботи науковців. Growing problem of improving the quality of food raw materials and water needs to find effective methods of cleaning, which is one of the most important areas of academics.

Опис

Ключові слова

масспектрометрія, харчова сировина, шунгіт, masspektrometriya, food raw materials, shungit, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Мельник, Л. М. Дослідження шунгіта методами десорбційної масспектрометрії / Л. М. Мельник, Т. Ю. Громовий / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 122.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced