Підвищення ефективності очищення клеровок жовтого цукру з використанням комплексного мінерально-органічного адсорбенту
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Цукор - важливе джерело енергії для забезпечення життєдіяльності людини, а
також сировина для багатьох галузей харчової і біофармацевтичної промисловості,
важлива складова частина експорту. У 2013 році виробництво цукру І та ІІ категорії
становило 410,04 тис. тонн - 33,8 % від загально виробленого цукру. Підвищення
якості цукру - стратегічне завдання галузі.
Sugar - an important source of energy for human life and
as a raw material for many sectors of the food and biopharmaceutical industries,
important part of exports. In 2013, sugar production and second categories
amounted to 410.04 thousand. tonnes - 33.8% of the total sugar produced. increase
quality of sugar - a strategic task area.
Опис
Ключові слова
біофармацевтична промисловість, цукор, мінерально-органічний адсорбент, biopharmaceutical industry, sugar, mineral and organic adsorbent, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Олянська, С. П. Підвищення ефективності очищення клеровок жовтого цукру з використанням комплексного мінерально-органічного адсорбенту / С. П. Олянська, В. В. Цирульнікова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 139.