Проблеми розвитку підприємств хлібопекарської галузі України
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Хлібопекарська галузь належить до найважливіших галузей харчової
промисловості, особливо з позиції забезпечення продовольчої безпеки
країни. В 2010 році обсяг реалізації хліба і хлібобулочних виробів становив
7907,4 млн.грн., що складає 4,1% від всього обсягу реалізації харчових
продуктів, напоїв та тютюнових виробів.
Bakery industry is one of the most important sectors of the food
industry, especially from the standpoint of food security
country. In 2010, sales of bread and bakery products was
7907.4 mln., Accounting for 4.1% of total food sales
products, beverages and tobacco products.
Опис
Ключові слова
харчові продукти, тютюнові вироби, хлібобулочні вироби, food products, tobacco goods, baked goods, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Бойко, І. А. Проблеми розвитку підприємств хлібопекарської галузі України / І. А. Бойко // Управління сучасним підприємством : VIII міжнародна науково-практична конференція. - К.: НУХТ, 2012. – С. 71-72.