Якість як невід'ємна складова конкурентоспроможності молочної продукції
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Якість - необхідна складова існування продукції та забезпечення можливості її конкурування на ринку. Під якістю ми розуміємо наявність певного набору необхідних характеристик для відповідності продукції потребам споживачів та можливості задоволення їх зростаючих вимог.
Quality - a necessary part of existence and providing opportunities to compete in the market. When we understand the quality of the presence of a specific set of features needed to meet production needs and opportunities to meet their growing demands.
Опис
Ключові слова
якість, молочна продукція, конкурентоспроможність, quality, dairy products, competitiveness, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Євсєєва, І. В. Якість як невід'ємна складова конкурентоспроможності молочної продукції / І. В. Євсєєва // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвяченої 130-річчю Національного університету харчович технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - С. 798.