Отримання зернових культур з підвищеним вмістом біогенних мікроелементів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою цієї роботи є попередні дослідження особливостей поглинання зерновими культурами макро- й мікроелементів зі штучних живильних середовищ для отримання сировинних матеріалів із підвищеним вмістом есенціальних мінеральних елементів як основи виробництва широкого спектру оздоровчих харчових продуктів для корегування раціонів населення України та запобігання аліментарним мікроелементозам. The aim of this work is to study the characteristics of previous acquisitions crops macro- and micronutrients from artificial culture media for raw materials with a high content of essential minerals as the basis for producing a wide range of health foods for dietary adjustments and prevent the population of Ukraine alimentary microelementosis.

Опис

Ключові слова

раціон харчування, клітковина, зернові культури, diet, fiber, cereals, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Отримання зернових культур з підвищеним вмістом біогенних мікроелементів / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 164.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced