Отримання зернових культур з підвищеним вмістом біогенних мікроелементів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою цієї роботи є попередні дослідження особливостей поглинання
зерновими культурами макро- й мікроелементів зі штучних живильних середовищ
для отримання сировинних матеріалів із підвищеним вмістом есенціальних
мінеральних елементів як основи виробництва широкого спектру оздоровчих
харчових продуктів для корегування раціонів населення України та запобігання
аліментарним мікроелементозам.
The aim of this work is to study the characteristics of previous acquisitions
crops macro- and micronutrients from artificial culture media
for raw materials with a high content of essential
minerals as the basis for producing a wide range of health
foods for dietary adjustments and prevent the population of Ukraine
alimentary microelementosis.
Опис
Ключові слова
раціон харчування, клітковина, зернові культури, diet, fiber, cereals, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Отримання зернових культур з підвищеним вмістом біогенних мікроелементів / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 164.