Сучасні проблеми хлібопекарської галузі України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Продовольче споживання є однією з основних передумов відтворення й ефективного використання трудових ресурсів та існування держави. Food consumption is one of the main conditions of reproduction and efficient use of labor and the state.

Опис

Бібліографічний опис

Литвинюк, О. П. Сучасні проблеми хлібопекарської галузі України / О. П. Литвинюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвяченої 130-річчю Національного університету харчович технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - С. 792.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в