Сучасні проблеми хлібопекарської галузі України
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Продовольче споживання є однією з основних передумов відтворення й
ефективного використання трудових ресурсів та існування держави.
Food consumption is one of the main conditions of reproduction and
efficient use of labor and the state.
Опис
Бібліографічний опис
Литвинюк, О. П. Сучасні проблеми хлібопекарської галузі України / О. П. Литвинюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвяченої 130-річчю Національного університету харчович технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - С. 792.