Перспективні напрями у створенні чайно-трав'яних напоїв функціонального призначення

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сьогодні українські чайні компанії та провідні виробники традиційного чаю для закріплення своїх позицій на ринку активно розвивають сегмент фруктово-ягідних сумішей, фіточаїв та трав'яних композицій, як додатковий асортимент до основного продукту. Today Ukrainian tea company and leading manufacturers of traditional tea to consolidate its position in the market actively developing segment fruktovo- berry blends, herbal teas and herbal formulations as an additional range to the main product.

Опис

Ключові слова

фруктово-ягідні суміші, етнічні чаї, чайно-трав'яні напої, fruktovo- juice blends, ethnic teas, tea and herbal drinks, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Кійко, В. В. Перспективні напрями у створенні чайно-трав'яних напоїв функціонального призначення / В. В. Кійко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 179.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced