Вплив режимів термічної обробки на функціональні властивості білкових препаратів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

До класифікації продуктів тваринництва в Україні згідно малих специфікацій введено поняття м'ясний та м'ясомісткий продукт. Розроблення та удосконалення технологій нових комбінованих м'ясопродуктів потребує врахування технологічних характеристик, як м'ясної так і не м'ясної сировини. Це дасть можливість уникнути зниження біологічної і харчової цінності розроблених продуктів. By the classification of animal products in Ukraine under the small sheets introduced the concept of meat and m'yasomistkyy product. Development and improvement new combined technology meat needs to take account of technological characteristics, such as meat and not raw meat. This will avoid reducing the biological and nutritional value of developed products.

Опис

Ключові слова

функціональні властивості, білкові препарати, термічна обробка, functional properties, protein drugs, heat treatment, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Коломієць, Р. А. Вплив режимів термічної обробки на функціональні властивості білкових препаратів / Р. А. Коломієць, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 203.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced