Перспективи використання біокорегуючих м'ясопродуктів для мінімізації виникнення випадків аліментарнозалежних патологій здоров'я населення України
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Згідно з Концепцією державної політики в області здорового харчування
населення України для зниження в харчових раціонах дефіциту і усунення
дисбалансу нутрієнтів розроблюються натуральні продукти харчування
функціонального призначення. Фізіологічно функціональні харчові інгредієнти, які
використовують для їх виробництва дозволяють виготовляти продукти, регулярне
споживання яких сприяє збереженню здоров'я і зниженню ризику розвитку
аліментарнозалежних патологій, таких як анемія, цукровий діабет, ожиріння,
серцево-судинні і алергічні захворювання.
According to the concept of public policy in the field of healthy nutrition
population of Ukraine to reduce the deficit in the diet and eliminate
imbalance of nutrients processed natural foods
functionality. Physiologically functional food ingredients
used for their production can produce food, regular
consumption which contributes to maintaining health and reducing the risk of
alimentarnozalezhnyh abnormalities, such as anemia, diabetes, obesity,
cardiovascular disease and allergic diseases.
Опис
Ключові слова
патології, інгредієнти, біокорегуючі м'ясопродукти, pathology, ingredients, biokorehuyuchi meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Перспективи використання біокорегуючих м'ясопродуктів для мінімізації виникнення випадків аліментарнозалежних патологій здоров'я населення України / Л. В. Пешук, Т. М. Іванова, І. І. Штик, Л. М. Киричок // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 205.