Використання білкових препаратів у технології м'ясомістких продуктів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Невід'ємною частиною сучасних технологій виробництва широкого
асортименту м'ясопродуктів є використання багатофункціональних препаратів тваринних та рослинних білків.
An integral part of modern technologies of wide range of meat products is the use of multi-drug animal and plant proteins.
Опис
Ключові слова
м'ясомісткі продукти, тваринні білки, білкові препарати, meat-intensive products, animal protein, protein preparations, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Фурсік, О. П. Використання білкових препаратів у технології м'ясомістких продуктів / О. П. Фурсік, І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 213.