Білок соняшника у створенні м'ясо-рослинних продуктів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Рівень харчування впливає на здоров'я, працездатність, якість життя людей. В багатьох країнах світу і в Україні суттєвою є проблема продовольства. Одним з головних питань є
нестача повноцінного харчового білка. Rіven harchuvannya vplivaє on Health Protection, pratsezdatnіst, yakіst Zhittya people. In bagatoh
kraїnah svitu i in Ukraїnі suttєvoyu Yea Food. One h cerebral nutrition Yea
nestacha povnotsіnnogo nutritive bіlka.
Опис
Ключові слова
м'ясо-рослинні продукти, соя, білок соняшника, cereal products, white sunflower seeds, soy, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Коваль, О. А. Білок соняшника у створенні м'ясо-рослинних продуктів / О. А. Коваль, А. В. Ковтун // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 226-228.