Вплив геометричних параметрів хліба на динаміку зовнішнього масообміну
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Отримана розрахункова формула для визначення площі поверхні хліба в залежності від його маси та форми, на основі якої визначена питома величина упікання та витрати тепла на випаровування вологи з поверхні в процесі випікання.
Calculation formulas for determining the surface area of the grain according to its mass and shape, which is determined based on the specific value oven loss and loss of heat through evaporation of moisture from the surface during baking.
Опис
Ключові слова
геометричні параметри, хліб, зовнішній масообмін, geometric parameters, bread, external mass transfer, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Десик, М. Г. Вплив геометричних параметрів хліба на динаміку зовнішнього масообміну / М. Г. Десик, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 75 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2009 р. – К.: НУХТ, 2009. – Ч. 2. – С. 230.