Технологія згущеного молока з використанням нетрадиційної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено нові види згущених молочних консервів з нетрадиційної сировини. Запропоновано використання соєвого молока для збагачення білкової складової згущених молочних продуктів, а фруктозу – для повної заміни цукру. Показано можливість використання традиційної технології та існуючого обладнання молочноконсервних підприємств.
New types of the condensed milk canned food from non-traditional raw materials are developed. Use of soya milk for enrichment of the protein component of the condensed milk products, and fructose – for complete replacement of sugar is offered. Possibility of use of traditional technology and the existing equipment of the milk condensed enterprises is shown.

Опис

Ключові слова

згущені молочні продукти, condensed milk products, технологія молочних консервів, нетрадиційна сировина, фруктоза, соєве молоко, заміна цукру, technology of the milk canned food, non-traditional raw materials, fructose, soya milk, replacement of sugar, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Пухляк, А. Г. Технологія згущеного молока з використанням нетрадиційної сировини / А. Г. Пухляк // Харчова промисловість. - 2004. - № 3. - С. 61-64.

Зібрання