Підсистема управління якістю в автоматизації хлібопекарської промисловості

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Хлібопекарська промисловість, як одна із провідних галузей харчових виробництв. Якість сировини, що надходить на виробництво, повинна відповідати вимогам діючої нормативно-технічної документації. 3береження якості харчових продуктів, значною мірою залежить від виду i якості сировини, упакування i стану тари, транспортування і зберігання. Технологічна схема виготовлення хліба складається з шести етапів: прийом і зберігання сировини, підготовка сировини, приготування тіста, оброблення тіста, випічка, охолодження і зберігання.Хлебопекарная промышленность, как одна из ведущих отраслей пищевых производств. Bakery industry as one of the leading sectors of food production. The quality of incoming raw materials for production, must meet requirements of the applicable specifications and technical documentation. 3berezhennya Food Quality products largely depends on the type i as a raw material, packing condition i packaging, transport and storage. Technological scheme of making bread consists of six stages: receipt and storage of raw materials, training materials, dough, cutting dough, baking, cooling and storage.

Опис

Ключові слова

нормативно-технічна документація, технологічна схема, хлібопекарська промисловість, regulatory, technical documentation flowsheet, baking industry, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Місюра, М. Д. Підсистема управління якістю в автоматизації хлібопекарської промисловості / М. Д. Місюра // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 251.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced