Ingredients in functional confectionery
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
There is a strong trend in confectionery towards functional products. The explosion of functional products is due to many factors, but particularly the influence of nutritionists on the consumer, and a better understanding of the benefits, either real or perceived, of nutritional additives — antioxidants, vitamins, herbs and the balance of carbohydrates, proteins and fats in our diet.
Опис
Ключові слова
functional confectionery, functional products, confectionery, функціональні кондитерські вироби, кондитерські вироби, функціональні продукти, функциональные кондитерские изделия, кондитерские изделия, функциональные продукты
Бібліографічний опис
Bohun, V. Ingredients in functional confectionery / V. Bohun // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 291-293.