Прогнозування відмов технічного устаткування хлібокомбінату

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Зростання масштабів виробництва, динамічність виробничих процесів та зв'язків потребують постійного удосконалення методів управління хлібопекарським виробництвом, що характеризується безперервною роботою. Прогнозування відмов технічного устаткування хлібокомбінату як складної технічної системи (СТС), що має ієрархічний та ймовірнісний характер, є важливою задачею для планування технічного обслуговування (ТО) ремонтного відділу підприємства. Під час ТО проводиться контроль стану ресурсу та забезпечується продовження робочого стану його компонентів. Контроль стану ресурсу технічного устаткування хлібокомбінату передбачає контроль готовності, діагностичний контроль та профілактичні ремонтні роботи. Economies of scale, dynamics of production processes and relationships need constant improvement of management techniques baking manufacturing, which is characterized by continuous operation. Predicting failures technical equipment bakery as a complex technical system (STS) that a hierarchical probabilistic nature, is an important task for planning maintenance (maintenance) maintenance division of the company. During maintenance is controlled condition of resource and provided continuing working condition of its components. Monitor the status of the resource of technical equipment bakery provides control readiness, diagnostic testing and preventive maintenance work.

Опис

Ключові слова

технічне обслуговування, устаткування, хлібокомбінат, maintenance, equipment, bakery, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

Бібліографічний опис

Маноха, Л. Ю. Прогнозування відмов технічного устаткування хлібокомбінату / Л. Ю. Маноха, Н. В. Ліманська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 291.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced