Моделювання процесу екстрагування білків із соняшникового шроту в присутності протеолітичних ферментів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Білки соняшникового шроту мають високу біологічну цінність та функціонально-технологічні властивості. Проте кількісне вилучення білків із шроту водними розчинниками не забезпечує високого виходу білкових ізолятів. Крім того, функціонально-технологічні властивості таких продуктів також потребують удосконалення. Sunflower meal proteins with high biological value and functional and technological properties. However, quantitative extraction of proteins from meal aqueous solvent does not ensure high yield of protein isolates. In addition, functional and technological properties such products also require improvement.

Опис

Ключові слова

білки, ферментативна модифікація, соняшниковий шрот, protein, enzymatic modification, sunflower meal, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Моделювання процесу екстрагування білків із соняшникового шроту в присутності протеолітичних ферментів / Т. Т. Носенко, В. В. Манк, Н. І. Вовкодав, О. О. Кубайчук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 328.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced