Моделювання процесу екстрагування білків із соняшникового шроту в присутності протеолітичних ферментів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Білки соняшникового шроту мають високу біологічну цінність та
функціонально-технологічні властивості. Проте кількісне вилучення білків із шроту
водними розчинниками не забезпечує високого виходу білкових ізолятів. Крім того,
функціонально-технологічні властивості таких продуктів також потребують
удосконалення.
Sunflower meal proteins with high biological value and
functional and technological properties. However, quantitative extraction of proteins from meal
aqueous solvent does not ensure high yield of protein isolates. In addition,
functional and technological properties such products also require
improvement.
Опис
Ключові слова
білки, ферментативна модифікація, соняшниковий шрот, protein, enzymatic modification, sunflower meal, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Моделювання процесу екстрагування білків із соняшникового шроту в присутності протеолітичних ферментів / Т. Т. Носенко, В. В. Манк, Н. І. Вовкодав, О. О. Кубайчук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 328.