Пакування харчових продуктів у споживчу тару

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі аналізу конструктивних особливостей машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару встановлено, що їх розвиток структури спрямований як на розширення функціональних можливостей машини, так і на підвищення показників ефективності їх роботи. Based on the analysis of design features of machines for the packaging of food in consumer packaging revealed that their development structure as directed at expanding the functionality of the machine and to increase performance of their work.

Опис

Ключові слова

харчові продукти, споживча тара, пакування, food products, consumer packaging, packaging, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Гавва, О. М. Пакування харчових продуктів у споживчу тару / О. М. Гавва, Л. О. Кривопляс-Володіна, В. Б. Захарович // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 353-354.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced