Моделювання тепломасоперенесення під час сушіння зерна

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При проведені аналізу сучасних розробок стосовно виробництва етилового спирту були виявлені пропозиції по виділенню етилового спирту в бродильному апараті. Про перспективність такого підходу може говорити наявність надлишкового теплового потенціалу, який утворюється в процесі спиртового бродіння, та постійний потік вуглекислого газу. In conducting the analysis of contemporary developments in relation to the production of ethyl alcohol were detected proposals for allocation of ethanol in the fermenting unit. The prospects of this approach may indicate the presence of excess heat capacity, which is formed during alcoholic fermentation, and the constant flow of carbon dioxide.

Опис

Ключові слова

тепломасоперенесення, сушіння зерна, моделювання, teplomasoperenesennya, drying grain, modeling, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Бойко, О. О. Моделювання тепломасоперенесення під час сушіння зерна / О. О. Бойко, І. Ф. Максименко// Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 355.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced