Наукове обґрунтування та вибір критеріїв ефективності машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Технічна система створюється для задоволення певних потреб людини і служить активним засобом в її цілеспрямованій діяльності. У процесі роботи будь-якої машини вирішують проблеми різної складності. Причиною виникнення проблеми є розбіжність між бажаним і дійсним результатом при невідомих шляхах подолання цієї розбіжності (невідповідності). The technical system is created to meet specific human needs and is the active agent in its purposeful activity. In the process, any
machines which solve problems of varying complexity. The cause of
problem is the discrepancy between desired and actual results in unknown ways
overcome this discrepancy (discrepancy).
Опис
Ключові слова
харчові продукти, споживча тара, машини для пакування, food products, consumer packaging, machines for packaging, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Токарчук, С. В. Наукове обґрунтування та вибір критеріїв ефективності машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару / С. В. Токарчук, В. Б. Захаревич // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 366.