Використання вторинних енергетичних ресурсів в хлібопекарській промисловості
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Підвищення ефективності використання енергоресурсів є актуальним
завданням для забезпечення конкурентноздатності продукції в умовах різкого зростання цін на енергоносії. В хлібопекарській промисловості особливого значення набуває використання вторинних енергетичних ресурсів (ВЕР). В першу чергу це відноситься до теплових ВЕР, які включають фізичну теплоту газів на виході з пічних агрегатів, фізичної теплоти продукції, теплота робочих тіл примусового охолодження, гарячої води і пари.
Improving energy efficiency is an important to ensuring competitiveness of the sharp rising energy prices. In the baking industry specific importance is the use of secondary energy resources (RES). In the first particular this applies to thermal SEP, which include physical heat of gases at the outlet of the furnace units, physical heat production, heat the working medium forced cooling, hot water and steam.
Опис
Ключові слова
хлібопекарська промисловість, енергоносії, енергоресурси, bakery industry, energy, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Десик, М. Г. Використання вторинних енергетичних ресурсів в хлібопекарській промисловості / М. Г. Десик, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 407.