Державна політика щодо регулювання безпечності харчових продуктів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В публікації перераховуються виконавчі органи, що відповідають за безпечність харчових продуктів в Україні. Розглядається можливість створення єдиного контрольно-наглядового органу, засобів забезпечення збалансованого функціонування сільського господарства та підприємств харчової промисловості в нестабільних умовах господарювання. This publication lists the executive authorities responsible for food safety in Ukraine. The possibility of creating a single oversight body means to ensure sustainable functioning of agriculture and the food industry in unstable economic conditions.

Опис

Ключові слова

продовольча безпека, харчова промисловість, виконавчі органи, food safety, food processing, executive bodies, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Кравченко І. Й. Державна політика щодо регулювання безпечності харчових продуктів / І. Й. Кравченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнар. наук. конф., присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 681.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced