Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено можливість застосування морської водорості фукус у виробництві жирових начинок для продуктів коекструзії.
Investigate the possibility of using marine algae fucus in the production of fat fillings for food co-extrude.

Опис

Ключові слова

коекструзія, начинка, водорості, технологічні властивості, в’язкість, co-extrusion, stuffing, algae, technological properties, viscosity, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, Л. В. Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології / Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса, Г. О. Хмелюк // 2004.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced