Моделювання кристалів цукру в системі кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку при масовому уварюванні цукрового утфелю

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В продовження створення математичної моделі тепло- та масообміну в комірках цукрового утфелю необхідно створити математичну модель системи кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку. За основу для створення математичної моделі взято комірчасту модель колективного росту і розчинення кристалів сахарози. Continuing to create a mathematical model of heat and mass transfer in cells of sugar massecuite need to create a mathematical model of crystal sugar less cell-cell sucrose solution smaller steam-bubble-sucrose solution more cell-crystal sugar most cells in three-dimensional case. As a basis for creating a mathematical model of cellular pattern taken collective growth and dissolution of crystals of sucrose.

Description

Citation

Погорілий, Т. М. Моделювання кристалів цукру в системі кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку при масовому уварюванні цукрового утфелю / Т. М. Погорілий, В. Г. Мирончук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 420.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By