Моделювання міжристального розчину сахарози в системі кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки- парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку при масовому уварюванні цукрового утфелю
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При створені математичної моделі тепло- та масообміну в комірках цукрового
утфелю системи кристали цукру більшої та меншої комірок-розчини сахарози
більшої та меншої комірок-парова бульбашка в трьохвимірному випадку
моделювання міжкристального розчину сахарози базується на основі моделювання
кристала цукру.
If you created a mathematical model of heat and mass transfer in cells of sugar
massecuite System sugar crystals larger and smaller cell-sucrose solution
large and small cells, a steam bubble in the three-dimensional case
modeling mizhkrystalnoho sucrose solution is based on modeling
crystal sugar.
Опис
Ключові слова
сахароза, цукровий утфель, кристали цукру, sucrose, crystal sugar, sugar massecuite, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Погорілий, Т. М. Моделювання міжристального розчину сахарози в системі кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку при масовому уварюванні цукрового утфелю / Т. М. Погорілий // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 421.