Розробка нової конструкції сушарки з киплячим шаром з метою інтенсифікації процесу сушіння повареної солі
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В останній період широкого застосування в харчовій промисловості отримав процес сушіння продуктів в киплячому шарі.
In the last period of widespread use in the food industry was
food drying process in a fluidized bed.
Опис
Ключові слова
киплячий шар, поварена сіль, сушарки, fluidized bed, table salt, dryers, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Бабко, Є. М. Розробка нової конструкції сушарки з киплячим шаром з метою інтенсифікації процесу сушіння повареної солі / Є. М. Бабко, Ю. І. Вересоцький, Р. Л. Якобчук // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13–17 жовтня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 422.