Фізичне дослідження конструкційних матеріалів для забезпечення умов гігієнічного проектування

Ескіз

Файли

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Основні гігієни повинні бути під контролем GHP і GMP (good manufacturing practice). Позитивний аспект цієї концепції полягає в тому, що забезпечення необхідної якості харчового продукту необхідно проводити аналіз ланцюга харчового зараження починаючи від первинного виробництва. Початком цього ланцюжку є процеси підбору матеріалів та їх первинної обробки. Basic hygiene should be controlled by GHP and GMP (good manufacturing practice). The positive aspect of this concept is that providing the required quality of food is necessary to analyze the food chain contamination from primary production. The beginning of this chain is the process of selecting materials and their initial treatment.

Опис

Ключові слова

гігієнічне проектування, деталі арматури, конструкційні матеріали, hygienic design, the reinforcing, construction materials, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Кадомський, С. В. Фізичне дослідження конструкційних матеріалів для забезпечення умов гігієнічного проектування / С. В. Кадомський, О. В. Зродніков // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 431.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced