Пектиновмісні композиції з нетрадиційної сировини для виробництва оздоровчих харчових продуктів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Завданням сучасної харчової промисловості, наукових співробітників та практиків галузі є розроблення, виробництво й використання нового покоління харчових продуктів, які носять назву «оздоровчих», «функціональних», «оптимальних», «спеціальних» тощо. Вони відзначаються високою біологічною та фізіологічною активністю, необхідною для реалізації механізмів ферментативного каталізу і обміну речовин, підтримання гомеостазу та біохімічного забезпечення усіх життєвих функцій організму людини. The task of the modern food industry, researchers and industry practitioners is to develop, manufacture and use of a new generation of foods that are called "health", "functional", "best", "Special" and so on. They are characterized by high biological and physiological activity necessary to implement mechanisms of enzymatic catalysis, metabolism, maintain homeostasis and biochemical systems for all vital functions of the human body.

Опис

Ключові слова

харчові продукти, нетрадиційна сировина, пектиновмісні композиції, pektynovmisni composition, food, alternative raw materials, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Пектиновмісні композиції з нетрадиційної сировини для виробництва оздоровчих харчових продуктів / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 54-55.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced