Математичне моделювання процесів харчових виробництв з використанням інтелектуальних експертних систем

Ескіз

Файли

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано методи та засоби ефективного аналізу взаємовпливу конструктивних, технологічних та структурно-механічних параметрів процесів термомеханічного оброблення харчових матеріалів. Methods and means for effective analysis of interference design, technological and structural and mechanical parameters of thermomechanical processing of food materials.

Опис

Ключові слова

харчові виробництва, експертні системи, математичне моделювання, food production, expert systems, mathematical modeling, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Штефан, Є. В. Математичне моделювання процесів харчових виробництв з використанням інтелектуальних експертних систем / Є. В. Штефан // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 443.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced