Гідродинамічні моделі формування волоконних світловодів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для створення і ефективного функціонування автоматичних систем управління
технологічних процесів розтягування необхідно знати стаціонарний процес
формування волокон, а також вплив нестабільності зовнішніх умов формування.
Зробити це можна на основі побудови математичної моделі, що адекватно і якомога
глибше описує сталий процес формування волоконних світловодів. Дана
нестабільність може призвести до втрати гідродинамічної стійкості процесу
формування волоконних світловодів або до обривання скломаси, що витягується.
Зрештою це призводить до коливань геометричних параметрів готової продукції,
що відбивається на експлуатаційних характеристиках світловодів. To create and efficient operation of automatic control systems
processes stretching to know stationary process
forming fibers, and the impact of external instability formation conditions.
This can be done on the basis of mathematical models that adequately and as
Sustainable deeper describes the formation of optical fibers. Dana
instability may lead to loss of hydrodynamic stability process
forming optical fibers or glass obryvannya extracted.
Eventually this leads to fluctuations in the geometrical parameters of finished products,
which affects the operational characteristics of optical fibers.
Опис
Ключові слова
волоконні світловоди, автоматичні системи, гідродинамічні моделі, optical fibers, automatic system, hydrodynamic model, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.
Бібліографічний опис
Зінькевич, О. П. Гідродинамічні моделі формування волоконних світловодів / О. П. Зінькевич, П. О. Зінькевич // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 455.