Збалансована система показників

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Основна ідея методу - в стислій, структурованій формі, у вигляді системи показників представити менеджменту найважливішу для нього інформацію. Ця інформація, з одного боку, повинна бути компактною, а з іншого боку, повинна відображати всі основні сторони діяльності підприємства.

Опис

Ключові слова

підприємство, планування, стратегії, аналіз, предприятие, планирование, стратегии, анализ, enterprise, planning, strategy, analysis, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Овдій, О. В. Збалансована система показників / О. В. Овдій // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 755.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced