Food industry in Ukraine: problems and prospects of development
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Food industry unites dozens of industries, the main of which are: sugar, milk, oil and fats, bakery, confectionery, meat, alcoholic beverages, ect. Like any other industry, it has certain features. In particular products produced by food enterprises relate to essential commodities and therefore they are in constant demand (half the budgets of domestic households are spent for food). The industry has close integration connections with agriculture and thus improvement of efficiency of enterprises that belong to it is impossible without solving the problems existing today in the livestock and crop production.
Опис
Ключові слова
food industry, prospects, problems, харчова промисловість, перспективи, проблеми, пищевая промышленность, перспективы
Бібліографічний опис
Malimon, V. Food industry in Ukraine: problems and prospects of development / Vitalii Malimon // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 431-432.