Перспективні елементи активного пакування

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сучасний стан харчової промисловості та напрямки розвитку харчових технологій спрямовані на підвищення якості харчових продуктів та гармонізації заходів щодо збереження продуктів з врахуванням показників безпечності харчових продуктів. The current state of the food industry and areas of food technology aimed at improving food quality and harmonization measures to preserve the product with regard to food safety indicators.

Опис

Ключові слова

перспективні елементи, активне пакування, якість харчових продуктів, promising elements, active packaging, quality of food, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Перспективні елементи активного пакування / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, В. В. Олішевський та ін. // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 144-145.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced