Вплив полімерних закупорювальних засобів на якість горілок
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано прискорений метод випробування полімерних закупорювальних засобів за підвищеної температури з моделюванням поглинання горілкою летких інгредієнтів під час зберігання, що дає змогу підвищити достовірність та об'єктивність оцінки якості за рахунок використання інструментальних методів аналізу.
Proposed accelerated testing of polymer closures for high temperature simulations of vodka absorption of volatile components during storage, which makes it possible to increase the accuracy and objectivity of quality through the use of instrumental methods of analysis.
Опис
Ключові слова
закупорювальні засоби, якість горілки, дозатор, closure material, quality vodka, dosimeter, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Олійник, С. І. Вплив полімерних закупорювальних засобів на якість горілок / С. І. Олійник, О. М. Ловягін, М. В. Гасюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 89.