Ефективна теплоємність бурякового жому

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Процес сушіння (зневоднення) матеріалу - енергоємний тепловий процес, інтенсивність якого залежить від ряду факторів, в тому числі від теплофізичних характеристик продукту (ТФХ), який підлягає термічній обробці.

Опис

Ключові слова

буряковий жом, сушіння, теплоємність, свекольный жом, теплоемкость, сушки, beet pulp, drying, heat, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Іващенко, Н. В. Ефективна теплоємність бурякового жому / Н. В. Іващенко, О. Ф. Буляндра // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 536.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced