Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена актуальній проблемі кондитерської галузі – створенню технологій нового асортименту здобного печива оздоровчого призначення зі зниженою калорійністю, підвищеним вмістом фізіологічно-функціональних інгредієнтів, поліпшеними споживними властивостями шляхом використання борошна солоду голозерного вівса і ярої пшениці та пребіотика гуміарабіку «Fibregum».
Опис
Бібліографічний опис
Скрипко, А. П. Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» / Скрипко Ангеліна Петрівна ; НУХТ. - К., 2014. - 18 с.