Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення (функціонального, дієтичного та дієтично-функціонального). Визначено технологічні та фізіологічні властивості нових видів оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле спеціального призначення. The considered thesis gives prominence to the scientific substantiation and development of decorative soufflé type semi-finished products for cakes and pastries of special purpose (functional, dietary and dietary-functional). Thus it specifies technological and phisiological properties of new kinds of decorative soufflé type semi-finished products of special purpose.

Опис

Ключові слова

суфле, фруктоза, лактулоза, мальтитол, soufflé, fructose, lactulose, maltitol, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Мурзін, А. В. Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» / Мурзін Андрій Вадимович ; НУХТ. - К., 2014. - 20 с.