Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню
оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле для тортів і тістечок спеціального
призначення (функціонального, дієтичного та дієтично-функціонального).
Визначено технологічні та фізіологічні властивості нових видів оздоблювальних
напівфабрикатів типу суфле спеціального призначення.
The considered thesis gives prominence to the scientific substantiation and development
of decorative soufflé type semi-finished products for cakes and pastries of special purpose
(functional, dietary and dietary-functional). Thus it specifies technological and phisiological
properties of new kinds of decorative soufflé type semi-finished products of special purpose.
Опис
Ключові слова
суфле, фруктоза, лактулоза, мальтитол, soufflé, fructose, lactulose, maltitol, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Мурзін, А. В. Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» / Мурзін Андрій Вадимович ; НУХТ. - К., 2014. - 20 с.