Переваги використання та впровадження в закладах ресторанного господарства інноваційної пательні-wok

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Безперечним фактом є поширення моди на азіатську кухню. З'являється все більше шанувальників гострої, з особливим смаком неординарної їжі. Але готувати ці страви у звичному європейському посуді не завжди виходить. Тому пильна увага рестораторів була спрямована на каструлі і пательні, в яких готують їжу азіатські кухарі. Одним з таких предметів «китайського» посуду і стала пательня-wok. The undisputed fact is spreading fashion Asian cuisine. There are more fans spicy, with a special taste extraordinary food. But prepare these dishes in the usual European dishes are not always successful. Therefore, careful attention was directed to restaurateurs pots and pans in which Asian cooks prepare food. One of these items "Chinese" dishes and began frying pan-wok.

Опис

Ключові слова

азіатська кухня, неординарна їжа, пательні-wok, Asian cuisine, extraordinary food, pan-wok, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дудкіна, О. О. Переваги використання та впровадження в закладах ресторанного господарства інноваційної пательні-wok / О. О. Дудкіна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 601.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced