Технологія фондану - традиції та інновації

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Fondant au chocolat - відомий французький десерт, який все більш набуває популяризації в закладах ресторанного господарства всього світу. Фондан винайшли у 1981 році в провінції Обрак, в Авейроні, який знаходиться в самому центрі Франції. Автором десерту став знаменитий французький шеф-кухар ресторану Лагійоль, володар 3 зірок Мішлена, вищої кулінарної нагороди, Мішель Брас. Над створенням фондану шеф-кухар разом із своїми підлеглими працював більше двох років. Головною задачею та ідеєю було створення страви, яка б була ніжною та рідкою усередині, а також хрусткою і «бісквітною» зовні. Fondant au chocolat - famous French dessert that becomes increasingly popularization institutions in restaurants around the world. Fondan invented in 1981 in the province of Aubrac in Aveyroni, which is located in the heart of France. The author was the famous French dessert chef Lahiyol, the owner 3 Michelin stars, the highest culinary awards, Michel Bras. On the creation fondanu chef with his subordinates worked more than two years. The main goal and the idea was to create a dish, what would be soft and liquid inside, and crispy and "biscuit" outside.

Description

Citation

Гавриш, А. В. Технологія фондану - традиції та інновації / А. В. Гавриш, О. О. Дудкіна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 595-596.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By