Технологія кондитерських виробів з пісочного тіста на основі масляного напівфабрикату з плодоягідними порошками

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Зниження якості життя окремої людини та індексу здоров'я нації в цілому при значному порушенні харчового статусу населення обумовлює необхідність створення харчових продуктів з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Саме таку продукцію сьогодні перспективно створювати не в масштабах промислового виробництва, а в умовах власного виробництва закладів ресторанного господарства, що дає змогу використовувати широкий спектр нетрадиційної сировини. Lower quality of life of the individual and the nation's health index as a whole in significant violation nutritional status of the population necessitates create food with high nutritional and biological value. It is such a product today create promising not to scale industrial production, but in terms of its own production facilities restaurants, allowing for a wide range of new raw material.

Опис

Ключові слова

пісочне тісто, напівфабрикат, кондитерські вироби, shortbread dough, cake mix, pastry, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Мирошник, Ю. А. Технологія кондитерських виробів з пісочного тіста на основі масляного напівфабрикату з плодоягідними порошками / Ю. А. Мирошник, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 628.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced