Апітерапія як інноваційний вид послуг у готельному господарстві

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Інтерес до апітерапії обумовлений великим набором природних сполук, що мають високу фізіологічну активність і виробляються бджолами в результаті життєдіяльності. Продукти бджільництва переважно нешкідливі для організму, вони сприяють виведенню отрути і солей важких металів, а також справляють радіопротекторний ефект, підвищують працездатність і витривалість, зміцнюють імунну систему. Interest in apitherapy due to a large set of natural compounds that have high physiological activity and produced by bees life. Bee products mostly harmless to the body, they help eliminate poisons and heavy metal salts and have a radioprotective effect, increase efficiency and endurance, strengthen the immune system.

Опис

Ключові слова

готельне господарство, медицина, апітерапія, apitherapy, Hospitality, medicine, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Паламарчук, Л. В. Апітерапія як інноваційний вид послуг у готельному господарстві / Л. В. Паламарчук, Ю. П. Фурманова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 631.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced