Вплив харчових продуктів на засвоюваність кальцію
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Здоров'я нації є головною задачею для харчовиків та лікарів. Адже від того, як і
чим ми харчуємось залежить якість життя. В зв'язку з цим, необхідно правильно
планувати харчовий раціон, враховувати поєднуваність продуктів харчування,
періодичність вживання.
Health of the Nation is a major challenge for food industry and doctors. After all, as
What we eat affects the quality of life. In this regard, it is necessary to properly
diet plan, consider poyednuvanist food,
frequency of use.
Опис
Ключові слова
кальцій, мінеральні речовини, харчові продукти, calcium, minerals, foods, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Пересічний, М. І. Вплив харчових продуктів на засвоюваність кальцію / М. І. Пересічний, О. С. Пушка // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 638.