Перспективи розвитку еко-готелів в Україні

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наука і техніка не стоять на місці, тому готелі починають використовувати новий метод залучення споживачів - впровадження концепції «екологічного готелю», яка є особливо актуальною в період світових екологічних та економічних криз. Science and technology is not standing still, so hotels are starting to use A new method of attracting consumers - Implementation of "environmental Hotel ", which is particularly relevant in the global environmental and economic management.

Опис

Ключові слова

споживачі, енергозабезпечення, еко-готелі, consumers, energy, eco-hotel

Бібліографічний опис

Садовнича, В. О. Перспективи розвитку еко-готелів в Україні / В. О. Садовнича, А. Б. Собко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 645.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced