Управління конкурентними перевагами аграрних підприємств на світовому ринку овочів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Здобуття конкурентних переваг є стратегічно важливим для суб'єктів господарювання в ринковій економіці. Саме конкурентні переваги підприємств визначають можливість зайняття лідируючої позиції на ринку. Аграрним підприємствам необхідно проводити якісну оцінку своїх власних конкурентних переваг та розробляти комплекс заходів щодо їх посилення. Значні обсяги внутрішнього виробництва овочів разом з стійким високим рівнем попиту на них на світовому ринку сприяють входженню аграрних підприємств до групи світових лідерів експортерів овочевих.
Gaining competitive advantage is of strategic importance to the economic operators in a market economy. This competitive advantage determine the possibility of occupying the leading position in the market. Agricultural enterprises must conduct a qualitative assessment of their own competitive advantages and develop a set of measures to strengthen it. Significant amounts of domestic production of vegetables along with persistent high levels of demand on the world market of agricultural enterprises promote entry to a group of world leaders vegetable exporters.
Опис
Ключові слова
управління, конкурентні переваги, аграрні підприємства, світовий ринок овочів, management, competitive advantage, agricultural enterprises, world market vegetables, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Опря, Н. Управління конкурентними перевагами аграрних підприємств на світовому ринку овочів / Н. Опря, І. Тюха // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 237-238.